Green Flow

Et vandbesparende system

Fremtidens badeværelse beskytter fremtidens drikkevand!

Vandmangel på verdensplan er et stigende problem, som allerede påvirker 40% verdens befolkning. I Danmark er vores kilder til rent drikkevand ved at blive truet – og derfor har Green Box valgt at udvikle et nyt vandbesparende system til entreprenører og bygherrer. Det er et patenteret system, der genanvender vand i større etagebygge- og renoveringsprojekter, og dermed udnytter vores grundvand mere effektivt. Det bidrager til den grønne omstilling i byggebranchen og giver samtidig mening rent økonomisk – derfor kaldes systemet Green Flow.

Green Flow kan reducere i gennemsnit 27% af en gennemsnitlig bolig med 4 personers vandforbrug hvert år, og det behøver ikke engang at være komplekst. Læs mere om vores nye produktlinje her på siden, og husk du er altid er velkommen til at kontakte os, hvis Green Flow skal være en del af dit ejendomsbyggeri eller – renovering.

 

Green Box referencer

Vi tager vare om drikkevandet

Det er vigtigt, vi fremover tager ansvar og passer på de ressourcer, som jorden har. Vi vil gerne være med til at sikre drikkevandet til de kommende generationer.

Se vores løsning i denne lille video

3 grunde til at vælge Green Flow

Når du vælger Green Flow i dit næste byggeprojekt, slipper slutbrugeren for dyre vandregninger, overflødigt vandforbrug – og så er de faktisk med til at reducere miljøbelastningen af vores naturlige vandkredsløb.

præfabrikerede badeværelser, green box

Besparelse på vandregningen

præfabrikerede badeværelser, green box

Reducering af vandforbrug
med 27 %

præfabrikerede badeværelser, green box

Mindre miljøbelastning

Vi bruger lige vandet en ekstra gang

Green Flow er en vandspareunit, som genanvender vand fra brusebade til toiletskyl. På den måde kan vandforbruget fra drift i dit fremtidige byggeri reduceres i gennemsnit med 27%. Vandet fra bruseren opsamles automatisk og opbevares i en reservetank indtil det skylles ud i toilettet.

Der er ingen fare for bakteriedannelse – vandet gennemgår to rensesekvenser. Først en grov filtrering, hvor fx hår filtreres fra. Dernæst en rensning, som fjerner bakterievækst af såsom legionella-bakterier. Der anvendes ingen giftige kemikalier til denne rensning.

Green Flow’s strømforbrug er utrolig lavt og har nærmest ingen energibelastning, da den kun kører på 24 volt.

Løsningen er simpel at få installeret, og så kan Green Flow placeres i konstruktioner af Green Box’ badeværelser. Sammen med de øvrige tekniske installationer til badeværelserne opbygges Green Flow i en lukket teknikskakt med tilgang fra for eller bagside alt efter indbygningen af badeværelset.

Øvrige tekniske installationer – hvad er det for nogle?

Læs her om valgmulighederne på ejendommens tekniske installationer til præfabrikerede badekabiner. 

Green Flow vandbesparende toilet

Vedligeholdelse skal være nemt for driftsherre

Vi lægger stor vægt på, at du kan stå tilbage med et vellykket byggeprojekt, når du samarbejder med os. Det betyder, at drift af Green Flow også skal være simpelt for fremtidig driftsherre. Green Flow har en lang levetid. Det er udviklet til at have et minimalt behov for service og vedligehold, da det er selvrensende og primært vedligeholder sig selv – dermed er der ingen filtre, som skal skiftes.

Alle komponenter i Green Flow er gennemtestet og valgt ud fra kriterier som lang holdbarhed, sikre og stabile komponentleverandører. På den måde sikres høj kvalitet, sikkerhed og stabilitet i brug af Green Flow, samt nem adgang til komponenter ved service.

Ved levering af dine Green Box badeværelser med et Green Flow medfølger der automatisk en vedligeholdelsesguide. Den indeholder alle de relevante informationer for driftsherre.

En vedligeholdelsesguide er slet ikke det eneste, du får – klik og se hvilken dokumentation og produktinformation vi sender med dine præfabrikerede badeværelser.

Vandbesparelse skal være nemt

Vandbesparelse skal være nemt både i udførelsen af et byggeri, men også for de fremtidige beboere. At gøre det komplekse simpelt har derfor været vores fokus i udviklingen af Green Flow – både når det gælder funktionalitet, opbygning, produktion og vedligehold. 

For dit byggeri betyder det, at;

  • Arkitekten ikke bliver begrænset i valg af toilet og bruser samt placering deraf.
  • Leveringstiden af dine badeværelser forlænges ikke ved tilvalg af Green Flow.
  • Vedligeholdelse af badeværelser med Green Flow er gjort nemt og simpelt for driftsherre.
  • Montering af dine badeværelser med Green Flow er lige så nem og hurtig som hidtil.
  • De nødvendige godkendelser af Green Flow følger automatisk med ved levering af dine badeværelser.

Vi ved, at teknikskakte ofte kan være en kompleks sag i projektering af et byggeri. De skal helst ikke fylde for meget, men samtidig rumme så mange tekniske installationer som muligt.

Dette har været et vigtigt aspekt i udviklingen af Green Flow. Vi har efterhånden hjulpet mange kunder med udformningen af tekniskskakte og kan derfor også hjælpe dig – så bliver der nemt plads til vandbesparelse.

“Uanset om det er byggematerialer eller naturressourcer, så skal vi  passe på dem og tænke i smartere løsninger. Fremtidens badeværelse skal derfor også beskytte fremtidens drikkevand.”

 

– Mogens Jeppesen, direktør hos Green Box

Genbrug badevand til toiletskyl

På lanceringsdagen af Green Flow fik vi besøg af TV MIDTVEST, som både fik lavet et fint TV indslag og artikel omkring det vandbesparende system. 

Du kan læse artiklen her.