Hvorfor os?

Din leverandør af præfabrikerede badeværelser

Hos Green Box tænker vi præfabrikerede badeværelser og produktion deraf på en helt ny måde. Vi arbejder konstant på videreudvikling af vores produkt og vores processer for hele tiden at kunne tilbyde dig et bedre og bedre præfabrikeret badeværelse.

Vi udfører kvalitetskontrol af dine badeværelser under kontrollerede forhold i vores fabrikshaller med de nyeste teknologier og metoder, så du derfor er sikret et badeværelse i højeste kvalitet hver gang.

Ved valg af os som din leverandør på præfabrikerede badeværelser, får du foruden et kvalitetsprodukt også en samarbejdspartner, som hele tiden arbejder med innovation for at gøre hverdagen nemmere for dig – på den måde skaber vi værdi for dit byggeri.

Green Box referencer

Med os som din leverandør og samarbejdspartner på præfabrikerede badeværelser får du særligt fordelene her:

Vi sikrer dig høj kvalitet, og du sparer tid

Tid er penge, og derfor har vi moderniseret og standardiseret produktionen af præfabrikerede badeværelser. Det samme gælder for kvalitetskontrol.

Spar tid og slip for tørretid og kompleks koordinering ved produktion af badeværelser in situ. Vi sikrer, at du får badeværelser i høj og ensartet kvalitet.

Følg med i produktionen af dine badeværelser

Dit primære mål er at udføre byggeriet efter bedste forholdsregler jf. projektplanen.

Vi tilbyder derfor fuld gennemsigtighed og sporbarhed på produktionen af dine badeværelser, så du hele tiden har overblik over, hvor langt vi er.

Vi underbygger en vellykket overlevering til driftsherren

Mange informationer om badeværelser er nødvendige for din byggeprocessen, men også for fremtidig drift af byggeriet.

Vi har samlet alle informationerne ét sted, så det er let for dig og fremtidig driftsherre at tilgå det. På den måde bidrager vi til en vellykket overlevering.

Kvalitetssikring af dine præfabrikerede badeværelser

præfabrikerede badeværelser, green box
Green box, produkter, præfabrikere
præfabrikerede badeværelser, green box

Udført i højeste kvalitet og fuld sporbarhed

Igennem alle årene har vi løbende tilpasset vores processer, så du altid kan være sikker på at få et gennemarbejdet projekt fra start til slut. Dette har krævet udvikling af en moderne produktion, som er teknologisk forud for sin tid. Alting foregår digitalt, som giver dig fuld sporbarhed – så du fra byggepladsen kan følge med i produktionen af dit præfabrikeret badeværelse.

Produktion af præfabrikeret badeværelse foregår på en standardiseret og effektiv måde. Via digitalisering er kvalitetssikring integreret i den måde vi arbejder på – hver eneste arbejdsgang i produktionen af badeværelset kvalitetstjekkes. Kvalitetssikring er en konstant proces og for os et middel til hele tiden at forbedre os. På den måde får du høj og ensartet kvalitet udført under kontrollerede forhold. Samtidig sparer du tid og hænder på byggepladsen.

Bliv klogere på fordelene ved vores lette badekabiner her.

Green box, produkter, præfabrikere

Et kvalitetsprodukt af kvalitetsmaterialer

Vi ved kvalitet er altafgørende for succes på et entrepriseprojekt for dig. Derfor stiller vi høje krav til vores leverandører, når det kommer til kvaliteten af materialerne, som anvendes i de præfabrikerede badeværelser. Dette gælder både for holdbarhed, materialernes bæredygtighed og dokumentationen deraf. Læs mere her om materialevalg i vores præfabrikeret badekabiner her.

Badeværelserne udføres med små tolerancer og stor fleksibilitet pga. stålkonstruktionen, som samtidig er enorm stabil. Ingen skæve vægge, buler eller fliser, der falder af. Du får et præfabrikeret badeværelse med en kvalitet helt i top.

Vi har taget et valg om kun, at anvende materialer til vores præfabrikeret badeværelse som kan anvendes i Svanemærket byggeri.

Du kan læse mere om vores grønne tiltag her, så du kan byg bæredygtigt.

green box, præfabrikerede badeværelser

Al dokumentation samlet ét sted

Mange produktinformationer eller dokumentation på de præfabrikerede badeværelser er nødvendige i udførelsen af byggeriet, men også for fremtidig drift. Det kan være tungt arbejde at indsamle al den information – så vi har gjort det let og samlet alt sammen ét sted, hvor det er let tilgængelig for både dig og fremtidig driftsherre. På den måde bidrager vi til en vellykket overlevering til driftsherre og en god afslutning på dit byggeprojekt.

Dokumentationen omfatter:

  • Nødvendig dokumentation for Svanemærket og DGNB byggeri.
  • Materialeliste med bl.a. vvs-numre.
  • Tegninger over badeværelset og dets tekniske installationer.
  • Kvalitetsrapport fra kvalitetskontrol af produktionen af det enkelte badeværelse.
  • Tryktestrapport
  • Drift og vedligehold
  • Montagevejledning

 

Projektering af dine badeværelser

Når et projekt er solgt, overdrages projektet til projektafdeling, der i samarbejde med kunden, afklare alle materialer, tekniske installationer samt tilkoblingssteder.

Når alt er afklaret tegnes badekabinerne op i 3D. Vi tegner alt ned til mindste detalje, og tegningerne bruges direkte i vores maskinelinjer på fabrikken.

Herved sikres det, at stikkontakter, armaturer m.m. placeres nøjagtigt som tegnet.

Godkendelser

Hos Green Box vil vi være de bedste – ikke fordi det er nemt, men fordi det giver vores kunder garanti for, at vi leverer i højeste kvalitet og med den grønne løsning i centrum for udførelsen af præfabrikerede badeværelser.
Her kan du se vores godkendelser og certificeringer.

Sintef-godkendelse

Vores præfabrikerede badeværelser har som de eneste danskproducerede en Sintef-godkendelse, der er den højeste tekniske godkendelse i Skandinavien. De er testet med 10 cm vandtryk på gulvet i to uger, spulet med højtryk på vægbokse samt meget andet.

Alle tekniske installationer er testet individuelt, og flere dele er i den forbindelse testet hos DTU. Som et led i godkendelsen er fabrikkens systemer også tjekket, herunder indkøb, varemodtagelse, kvalitetssikring og oplæringsprocesser

Du kan læse mere om godkendelsen her.

CE-certificeret

Green Box A/S er nu certificeret i DS/EN 1090-2

Det vil sige vores interne kvalitetssikringssystem (FPC) lever op til de internationale krav i EN 1090-1 og vi dermed kan levere CE-mærket stål til alle vores præfabrikerede badeværelser, i udførselsklasserne EXC1 & EXC2 samt deklarationsmetoderne 1, 2, 3B & 3A.

Med CE-mærket garanterer Green Box A/S, at vores præfabrikerede badeværelser er fremstillet i overensstemmelse med de fælleseuropæiske krav for fremstilling af bygningsstål indført af Europa-Kommissionen.

Som led i certificeringen er alle processer vedrørende stål blevet kortlagt og kontrolleret, lige fra projekteringen til emballeringen af den færdige badeværelser.

Patent

Green Box har gennem en årrække udviklet og testet vores konstruktion, som i dag er patenteret i Danmark og EU.

 

 

 

Brandtest

Præfabrikerede badeværelser fra Green Box kan danne lejlighedsskel både i overensstemmelse med brandkrav og lydkrav på 55 db. På den måde sparer du en tung væg mellem lejlighederne og får 20 cm mere plads i hver lejlighed

Vi har sammen med DBI testet vores konstruktion og opfylder herved EI 60 brandkrav ved brug af baderum i lejlighedsskel. Du kan få udleveret relevant dokumentation ved henvendelse.