Bliv en del af Green Box’ fantastiske team

Green Box er en virksomhed i vækst, og derfor søger vi løbende nye medarbejdere til vores team i Aulum. Her på siden kan du se hvilke ledige stillinger, der er på nuværende tidspunkt. 

Du vil blive en del af en virksomhed med et højt ambitionsniveau, gode kollegaer og et inspirerende arbejdsmiljø, hvor du kan få lov til at udvikle dig. 

Få job hos Green Box

Åbne stillinger

Vedligeholdelsestekniker

Hos Green Box søger vi en vedligeholdelsestekniker til vores egne maskiner og bygninger mv. til vores to lokationer i Aulum. Har du en baggrund som smed eller erfaring fra en lignende stilling hvor du har stået for reparation, service og forebyggende vedligehold? Her er der tale om en alsidig stilling, hvor du er med til at gøre hverdagen nemmere for dine kollegaer, så vi kan sikre en stabil drift.

Erfaren truckfører

Hos Green Box søger vi en erfaren og kvalitetsbevidst lagermedarbejder med truckerfaring til intern kørsel af store badekabiner og læsning af lastbiler. I stillingen bliver du en del af vores lagerteam, som i dag består af 8 personer, som plukker og pakker varer til produktionen, samt står for forsendelse af kabiner.

Produktionsleder

Som den nye produktionsleder hos Green Box i Aulum får du ansvaret for dine medarbejderes trivsel og motivation samt fælles medansvar for at opretholde den gode kvalitet og planlagte deadlines, for dermed at sikre den fortsatte vækst i virksomheden.

Faglige og kundemindede serviceteknikere 

Du vil være en del af vores serviceteam, som består af 4 mand foruden dig. Som servicetekniker skal du udbedre fejl og mangler på byggepladserne rundt i Danmark, hvor Green Box’ præfabrikerede badeværelser anvendes. Dette er både i forbindelse med levering og montering samt 1 og 5 års tjek af badeværelser. Du referer til teamets serviceleder.

Fag- eller tillært flisemurer

Vi søger dygtige fag- eller tillærte flisemurere til vores fliseafdeling. Vi lægger stor vægt på en professionel indstilling, hvor du tager ansvar for at arbejdet udføres i en høj kvalitet. Du er kreativ og ser muligheder frem for begrænsninger. Da vi har travlt, er det vigtigt, at du trives med højt tempo, da hverdagene kan være hektiske. Vi løfter i flok, og som teamplayer er du med til at udvikle de områder, der hører til teamet.

Vil du have besked, når vi søger nye medarbejdere?

Hold dig opdateret på nye jobs ved at følge os på enten vores Facebook eller LinkedIn profil.

Send os gerne en uopfordret ansøgning

 

Vi vil altid gerne høre fra engagerede og passionerede mennesker, der vil være med til at sikre en høj kvalitet hele vejen igennem alle processer. Er du en af dem, så send gerne en uopfordret ansøgning.

Det kan være alt lige fra faglært indenfor malerfaget, flisemurer, vvs, elektriker, tømrer og ventilation eller du kan være ufaglært. Eller måske noget helt andet. Vigtigst er det, at du har mod og lyst til at lære nyt og kan indgå i et team.

Hos os får du en arbejdsplads, som er præget af dynamik og engagement og hvor sikkerhed og kvalitet er i højsædet. Vi har passion for det, vi laver, og lægger stor vægt på hver dag at sætte den højeste og grønneste standard for præfabrikerede badeværelser til byggeprojekter.

Hos os vil du blive en del af et stærkt team, der tager ansvar for hinanden og for fællesskabet.

Som kommende Green Box medarbejder har vi derfor brug for, at du er:

 • Stabil og kan indgå i et team
 • Målrettet i dit arbejde og tager ansvar
 • Fleksibel
 • Nysgerrig efter at lære nyt og har trang til udvikling
 • Kvalitetsbevidst

Lyder det som dig?

Så send en uopfordret ansøgning via formularen under eller til job@greenbox.dk – vi glæder os til at møde dig!

  Hvad vil det sige at være en del af Green Box?

  Hør i videoen hvad et par af medarbejderne siger omkring hvordan en arbejdsdag ser ud hos Green Box.

  Læs mere om fast arbejde her.