Levering og montering af færdige badeværelser

Hos Green Box leverer vi færdige badeværelser til byggepladser rundt i hele Danmark. Foruden at spare tid på byggepladsen via standardiseret produktion af badeværelser, har vi har udviklet en innovativ og lavvægtskonstruktion, som sikrer dig fleksibilitet ved montering af badeværelserne.

Da badeværelserne som standard kun vejer 325 kg/m², er de med denne lave vægt hurtige og lette at montere. Montering kan kan foregå på flere forskellige måder – du vælger selv, hvilken måde er den rigtige for din byggeproces.

Vi lægger stor vægt på, at du kan stå tilbage med et vellykket entrepriseprojekt og står derfor klar til at hjælpe og guide dig. Dette gælder både i projektering og levering af dine færdige badeværelser.

Montering af færdige badeværelser
montering, green box

Stor fleksibilitet og flere monteringsmuligheder

Green Box færdige badeværelser er fleksible og effektive at montere. Grundet den lave vægt og stabilitet er de lette at indhejse eller skubbe ind i bygningen. Derefter kan badeværelserne enten løftes på plads med truck, anhugges i bund eller top. Det betyder, at der reelt er 3 måder, du kan installere dine badeværelser på, så det passer bedst med processen for byggeriet.

De færdige badeværelser er emballeret med kraftig krympefolie, så de kan stå ude i al slags vejr, i op til et halvt år. Dette giver dig en stor fleksibilitet både før og efter levering. Før levering opbevarer vi dine badeværelser på fabrikkens stor lagerplads indtil du, ønsker dem leveret. Efter levering skal du ikke nødvendigvis montere badeværelserne med det samme, men kan vente til råhuset er klar. 

Vi kan levere de færdige badeværelser over alt i Danmark inden for 5 timer.
Når det første badeværelse skal hejses ind, vil vores servicefolk altid være på pladsen med hjælp og vejledning.

montering, green box

Serviceteamet står klar til at hjælpe

Vi har et dansk serviceteam på 4 mand, som hele tiden kører rundt i Danmark og servicerer alle vores kunder efter levering af deres færdige badeværelser.

Vi lægger stor vægt på at have tilfredse kunder, og derfor kommer vi også gladeligt ud og hjælper dig, når det første af dine færdige badeværelse skal hejses ind. Her sørger vi for at instruere byggeteamet i, hvordan monteringen foregår lettest og hurtigst muligt. 

Desuden kommer serviceteamet ud og udfører mangler ved aflevering og 1 års og 5 års gennemgangen.

 

Billeder fra monteringen 

green box, præfabrikerede badeværelser
green box, præfabrikerede badeværelser
green box, præfabrikerede badeværelser

Se montagevejledning her

Kontakt serviceteamet

Du er altid meget velkommen til at kontakte vores serviceteam, hvis du har spørgsmål. 

Steen Andersen medarbejder hos Green Box

Steen Andersen

Serviceleder
+45 3140 1414
service@greenbox.dk

Mogens jeppesen, Green Box

Christen Christensen

Servicetekniker
+45 4078 0903

Mogens jeppesen, Green Box

Brian Lauridsen

Servicetekniker
+45 2153 8701

Mogens jeppesen, Green Box

Mogens Nielsen

Servicetekniker
+45 3141 8399

Mogens jeppesen, Green Box

Max Marckmann Nielsen

Servicetekniker
+45 3172 6058