Green Box producerer og leverer præfabrikerede badeværelser i en innovativ og let konstruktion med betonstøbt gulv.

Med ambitionen om at optimere byggeprocessen nu og i fremtiden har vi konstant fokus på innovation, høj kvalitet og en bæredygtig indstilling, der kan måles hele vejen gennem vores danske produktion og ud til byggeriet. Vi tilbyder bygherrer og entreprenører at levere et præfabrikeret badeværelse, der ikke bare forkorter byggetiden på byggepladsen, men som samtidig skaber positive resultater for både den økonomiske og miljøvenlige bundlinje.

Vores løsning på indbygningshøjde, vægt, bæredygtighed og fleksible løsninger, har udfordret de traditionelle tunge og CO2-tunge betonkabiner, der før har været populære i Danmark. Vi har ikke set på hvad andre gør, men lyttet til vores kunder, og derfor er Green Box toneangivende på markedet. Flere og flere entreprenører ser muligheder i alle vores fordele, og vi oplever en enorm efterspørgsel. I 2019 producerede Green Box 4000 badeværelser, alene til det danske marked.

Samtidig har vi skabt en god og attraktiv arbejdsplads i vækst i Vestjylland – en strategisk placering, der medvirker til et tættere og mere fleksibelt samarbejde med vores kunder.

Det er det, der gør Green Box til Danmarks ledende udbyder af præfabrikerede badeværelser.