Engvej 155-169 på Amager

Utraditionel materialevalg som grønne natursten, sorte lofter og glasvægge skaber unikke badeværelser til hotel og ungdomsboliger.

Projektnavn: Engvej 155-169 på Amager
Bygherre: GefionGroup
Totalentreprenør: bgb a.s.
Arkitekt: AI Arkitekter
Ingeniør: Oluf Jørgensen A/S

Let loftskonstruktion gør glasvægge til en mulighed

præfabrikerede badeværelser, green box
præfabrikerede badeværelser, green box

Til ombygning af Engvej 155-169 på Amager leverer Green Box 658 præfabrikerede badeværelser bestående af 17 forskellige typer. Badeværelserne er lavet til ungdomsboliger og hotel. Fælles for badeværelserne er de flotte grønne og meget moderne natursten til væggene. Natursten er formet af naturen i naturen og er derfor helt unikke – dette gør badeværelserne til dette projekt helt unikke.

For badeværelserne til hotelværelserne har arkitekten valgt nogle helt særlige arkitektonisk detaljer . Udover de grønne natursten er loftet ikke standard hvid men gråt pulverlakeret. Det har desuden været vigtigt for arkitekten at skabe en sammenhæng imellem badeværelse og resten af hotelværelset. Løsningen på dette blev to af badeværelsets ydervægge i klar glas. Vi udformede sammen med arkitekten en særlig konstruktion til dette, som var mulig grundet loftets lette konstruktion.

Levering og montering af badeværelserne til Engvej er sket efter råhuset blev rejst. Badeværelserne blev hejst ind fra siden med byggelift. På grund af den lave vægt på badeværelserne var det muligt at transportere dem rundt i bygning og placere dem på den slanke etageadskillelse.

Læs mere om fordelene ved den lave vægt på vores lette badekabiner.

 

Lidt om Engvej 155-169 på Amager

Byggeriet er en ombygning af gamle erhvervsejendomme til et nyt byrum på Amager med ungdomsboliger, hotel, café, fitnesscenter, daginstitution og supermarked. Det er bgb a.s., som står for totalentreprisen på Gefion Groups ejendom.

Råhuset fra de gamle erhvervsejendomme genanvendes. På den måde effektiviseres brugen af stedet og gør projektet grønnere.

Renoveringen foregår i perioden 2019-2021. Det er via samarbejde med bgb a.s., at Green Box har fået lov til at levere badeværelser til projekt. Er du interesseret i at vide mere om projektet, kan du læse mere her.