Hotel Scandic Spectrum i København

Et hotelbyggeri gennemført under særlige vanskelige logistiske forhold kræver stor fleksibilitet.

Projektnavn: Hotel Scandic Spectrum i København
Bygherre: HM2 A/S
Totalentreprenør: Pihl & Søn A/S
Arkitekt: Dissing og Weitling arkitekter
Ingeniør: Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma A/S

Fleksibel levering fra uge til uge

præfabrikerede badeværelser, green box
præfabrikerede badeværelser, green box

Til det nyopførte Hotel Scandic Spectrum har Green Box leveret 632 badeværelser i 13 forskellige designs. Med intention om at give fremtidige gæster på hotellet indbydende rammer er badeværelserne udført i eksklusivt design og luksuriøst materialevalg.

Særligt for dette projekt var kravet om en indbygningshøjde på 120 mm fra dækelementerne. Vores standard indbygningshøjde på 145 mm inklusiv gulvvarme var derfor ikke en mulighed. Vi udviklede derfor en særlig gulvløsning for Pihl & Søn til projektet her, som levede op til kravet om 120 mm i indbygningshøjde inklusiv gulvvarme.

Selvom badeværelserne til Hotel Scandic Spectrum er produceret i vores standardiseret produktion, har de mange variationer. Variationerne samt de særlige logistiske forhold under byggeriet betød, at Pihl & Søn havde brug for en høj grad af fleksibilitet på levering af deres badeværelser.

Fra uge til uge aflagde Pihl & Søn bestilling på levering af badeværelserne. En mulig løsning da badeværelserne var produceret i god tid og de var derfor opbevaret på vores store lagerplads ved vores fabrik i Aulum indtil Pihl & Søn ønskede dem leveret.

Læs mere her om, hvordan vi opbevarer de færdige badeværelser indtil levering hos dig.

 

Lidt om Hotel Scandic Spectrum
i København

I perioden 2018-2021 opfører Pihl & Søn A/S totalentreprisen Hotel Scandic Spectrum, som har adresse på Kalvebod Brygge i København. Hotellet er Scandics største i hele norden. Via samarbejde med Pihl & Søn er Green Box leverandør af præfabrikerede badekabiner. 

Hotelbyggeriet er i høj arkitektonisk og byggeteknisk kvalitet, som giver indbydende rammer for gæsterne i fremtiden. Det indeholder 632 hotelværelser, møde og konferencefaciliteter, p-kælder, restauranter, skybar, fitness og wellnessområde.

Du kan læse mere om byggeriet på både Pihl & Søns hjemmeside samt LM Bygs hjemmeside, som har stået for udførelsen af råhuset.

 

Indblik i Hotel Scandic Spectrum

Kundeudtalelser

“Stor vilje til at efterkomme mine ønsker”

Jeg havde et tæt samarbejde med Green Box og deres afsendelsesansvarlige, da de 632 badekabiner skulle leveres til Hotel Scandic Spectrum. Jeg lagde planen for, hvornår og hvor mange badekabiner, der skulle leveres på ugebasis. Som det altid kan ske i et byggeprojekt, opstod det uforudsete, så planen for levering af badekabinerne skulle laves om. Green Box udviste stor vilje til at efterkomme mine ønsker og behov, så de sammen med vognmanden fandt en løsning, så jeg kunne få leveret de nødvendige badekabiner til rette tid. Selv da vejrudsigten meldte stormvejr, og vi endte med at stå på byggepladsen meget længere tid end planlagt, var der kun stor fleksibilitet og hjælp at hente.

Byggeleder Ole Eskildsen, Pihl & Søn A/S