Papirtårnet i Silkeborg

Fremtidige beboers medindflydelse på materialevalg kræver fleksibilitet i en standardiseret produktion.

Projektnavn: Papirtårnet i Silkeborg
Bygherre: Aberdeen Asset Management Denmark A/S
Totalentreprenør: KPC
Arkitekt: Årstiderne Arkitekter
Ingeniør: Åf Buildings Denmark

Fleksibilitet i standardiseret produktion

præfabrikerede badeværelser, green box
præfabrikerede badeværelser, green box

Til Papirtårnet i Silkeborg har Green Box leveret 135 præfabrikerede badeværelser bestående af 7 forskellige varianter. Ligesom resten af byggeriet er badeværelserne kendetegnet ved kvalitetsmaterialer.  For Green Box er dette projekt sit første af sin slags, hvor fremtidige beboere har haft medindflydelse på materialevalg – men ikke det sidste. Selvom produktionen af badeværelser er standardiseret og effektiviseret i vores produktionshaller, er det lykkes at bidrage til KPC’s succes på udførelsen af Papirtårnet via tilføjelse af fleksibilitet i vores standardiseret produktion.

Særligt for dette projekt Papirtårnet har været badeværelserne til de 4 penthouselejligheder. Foruden eksklusive materialevalg, har konstruktionen været langt fra standard. En hel væg var konstrueret til at bære et panoramavindue i samme bredde som badeværelset. I dag er der derfor fuld udsigt udover Silkeborg by og natur fra badeværelserne.

Lidt om Papirtårnet i Silkeborg

Papirtårnet i Silkeborg har adresse tæt på både naturskønne og bynære omgivelser. Det er KPC, som har stået for totalentreprisen i perioden 2018 til 2020. Via samarbejde med dem, er vi hos Green Box blevet leverandør på præfabrikerede badeværelser til dette flotte byggeri. Papirtårnet rummer både erhverv, p-kælder, ejerlejligheder og særligt 4 mere eksklusive penthouselejligheder. 

I udførelsen af Papirtårnet har der været fokus på at skabe et nyt pejlemærke i Silkeborg by, hvilket ses på byggeriets materialer, facade samt dets højde på 70 meter.

Er du interesseret i at vide mere om Papirtårnet fra KPC, kan du læse mere her  på deres hjemmeside. Det er også muligt at lære mere om byggeriet og se flere billeder her.

 

FN's verdensmål

Få dit gratis whitepaper her

Hvorfor er det vigtigt, at jeg tænker vandbesparelse ind i mit byggeri?

Hvordan sparer jeg så på vandet i mit næste byggeri?

Og hvad med økonomien i det – kan det betale sig?

Det er bare nogle af spørgsmålene vi besvarer med vores white paper om vandbesparelse i fremtidens byggeri.

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilsendt vores white paper på mail.

You have Successfully Subscribed!