Papirtårnet i Silkeborg

Fremtidige beboers medindflydelse på materialevalg kræver fleksibilitet i en standardiseret produktion.

Projektnavn: Papirtårnet i Silkeborg
Bygherre: Aberdeen Asset Management Denmark A/S
Totalentreprenør: KPC
Arkitekt: Årstiderne Arkitekter
Ingeniør: Åf Buildings Denmark

Fleksibilitet i standardiseret produktion

præfabrikerede badeværelser, green box
præfabrikerede badeværelser, green box

Til Papirtårnet i Silkeborg har Green Box leveret 135 præfabrikerede badeværelser bestående af 7 forskellige varianter. Ligesom resten af byggeriet er badeværelserne kendetegnet ved kvalitetsmaterialer.  For Green Box er dette projekt sit første af sin slags, hvor fremtidige beboere har haft medindflydelse på materialevalg – men ikke det sidste. Selvom produktionen af badeværelser er standardiseret og effektiviseret i vores produktionshaller, er det lykkes at bidrage til KPC’s succes på udførelsen af Papirtårnet via tilføjelse af fleksibilitet i vores standardiseret produktion.

Særligt for dette projekt Papirtårnet har været badeværelserne til de 4 penthouselejligheder. Foruden eksklusive materialevalg, har konstruktionen været langt fra standard. En hel væg var konstrueret til at bære et panoramavindue i samme bredde som badeværelset. I dag er der derfor fuld udsigt udover Silkeborg by og natur fra badeværelserne.

Lidt om Papirtårnet i Silkeborg

Papirtårnet i Silkeborg har adresse tæt på både naturskønne og bynære omgivelser. Det er KPC, som har stået for totalentreprisen i perioden 2018 til 2020. Via samarbejde med dem, er vi hos Green Box blevet leverandør på præfabrikerede badeværelser til dette flotte byggeri. Papirtårnet rummer både erhverv, p-kælder, ejerlejligheder og særligt 4 mere eksklusive penthouselejligheder. 

I udførelsen af Papirtårnet har der været fokus på at skabe et nyt pejlemærke i Silkeborg by, hvilket ses på byggeriets materialer, facade samt dets højde på 70 meter.

Er du interesseret i at vide mere om Papirtårnet fra KPC, kan du læse mere her  på deres hjemmeside. Det er også muligt at lære mere om byggeriet og se flere billeder her.