Pasteurs tårn & karré
i Carlsberg byen

Når byggeprocessen skal gå som planlagt, sikrer fuld sporbarhed på unikke badeværelser præcisionslevering – rette badeværelse i rette tid.

Projektnavn: Pasteurs tårn & karré i Carlsberg Byen
Bygherre: Carlsberg Byen BA6ØP/S
Totalentreprenør: Per Aarsleff A/S
Arkitekt: Vilhelm Lauritzen Arkitekter og Wingårdhs
Ingeniør: ÅF Buildings Denmark og BG&E

Når 13 forskellige badeværelser bliver til 482

præfabrikerede badeværelser, green box
præfabrikerede badeværelser, green box

Til lejlighederne i Pasteurs tårnet og karré har Green Box leveret 482 badeværelser bestående af 13 forskellige typer. 13 typer som varierede yderligere pga. spejlvendinger og placeringen af de tekniske installationer. Hvert enkelt badeværelse var derfor helt unik.

Med så store variationer i badeværelserne er det nødvendigt med fuld sporbarhed på det enkelte badeværelse. På den måde kan vi sikre korrekt levering af det rette badeværelse til rette tid. Vi ved, at det er afgørende for entreprenør og bygherre, at processen på byggepladsen forløber som planlagt. Dette gjaldt særligt også for projektet her. Med fuld sporbarhed på det enkelte badeværelse var det muligt for os at sikre korrekt levering til rette tid. Byggeproces forløb derfor som planlagt for Aarsleff.

Levering og montering af badeværelserne til Pasteurs tårnet og karré var planlagt af Aarsleff til at foregå efter råhuset var konstrueret. Dette betød, at det var vigtigt for Aarsleff, at badeværelserne var lette nok til, at de kunne blive hejst ind fra siden af byggeriet og sidenhen skubbet på plads. Green Box’s lette badekabiner blev løsningen på dette.

Lidt om Pasteurs tårnet og karré

Pasteurs tårnet og karré er med sin højde på 120 meter det højeste tårn i Carlsberg Byen og indtil videre Københavns højeste beboelsesejendom. Der er derfor ingen tvivl om, at der er tale om et imponerende byggeri, som går forrest for et helt nyt bykvarter. Det er Per Aarsleff A/S, som er

totalentreprenør på projektet og via samarbejde med dem, leverer vi Green Box præfabrikerede badekabiner til byggeriet. Pasteurs tårn og karré opføres i perioden 2018-2022.

Allerede i projekteringsfasen har der været et tæt samarbejde imellem arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherre, hvilket du kan læse nærmere om her på Aarsleffs hjemmeside.