Kollegiet ‘The Mark’
i Brøndby

Renovationsprojekt sætter begrænsning på indbygningshøjde, men ikke brug af præfabrikerede badeværelser.

Projektnavn: Kollegiet ‘The Mark’ i Brøndby
Bygherre:The Mark OpCo ApS
Totalentreprenør: Management 92 (M92)
Arkitekt: Lars Gitz Architects
Ingeniør: OBH-Group

Specialudviklet gulvløsning til M92

præfabrikerede badeværelser, green box
præfabrikerede badeværelser, green box

Til kollegiet ‘The Mark’ i Brøndby har Green Box leveret 494 badeværelser. Entreprisen er udført i tre etaper, særligt var badeværelsesløsningen til to ud af de tre etaper. De to etaper var renovationsprojekter, hvor det eksisterende råhus satte en naturlig grænse på 60 mm for badeværelsernes indbygningshøjde – en indbygningshøjde mindre end vores standard. Vi udviklede derfor en særlig løsning til M92 og ungdomsboligerne i Brøndby.

Resultatet blev en gulvkonstruktion med en alternativ fiberbeton og uden gulvvarme. Gulvkonstruktionen gennemgik en grundig kvalitetskontrol, så M92 fik et produkt med samme kvalitet, holdbarhed og styrke, som vores standard gulvkonstruktion. Derudover installerede vi en håndklædetørre som en alternativ varmekilde til gulvvarmen i badeværelserne. Håndklædetørreren var et muligt alternativ grundet kollegiebadeværelsernes lavere kvadratmeterantal.

Badeværelset endte desuden med en vægt på kun 230 kg/m².

 

Lidt om ‘The Mark’ i Brøndby

I perioden 2020-2022 opfører totalentreprenør M92 ‘The Mark’ i Brøndby. Det er via samarbejde med M92, at Green Box har leveret badeværelserne. Projektet er et kollegie, som udføres i tre etaper. Ved de to etaper er der tale om renovering af eksisterende byggeri, som bl.a. har været brugt som kontorfaciliteter. Den sidste etape er nybyggeri.

Byggeriet kommer til at indeholde ungdomsboliger samt fællesområder. Fællesområderne skal danne rammen for et community for de unge, som i fremtiden skal bo i boligerne – et fællesskab, en familie, et hjem, som det beskrives.

Du kan læse mere om byggeriet The Mark som community her.