Green Box

Eksperter i præfabrikerede badeværelser

“We do these things not because they are easy, but because they are hard”

 

John F. Kennedy

Vi sætter nye standarder

En kultur båret af innovation

Hos Green Box tænker vi nyt, og vi udfordrer hele tiden os selv for at kunne gå forrest i udviklingen og produktionen af markedets foretrukne præfabrikerede badeværelser.  

Citatet fra John F. Kennedys berømte månetale fra 1962 er en vigtig rettesnor i vores arbejde og er med årene blevet fundamentet for den kultur og DNA, som i dag kendetegner Green Box.

Men hvad betyder det? For os er det et spørgsmål om ikke at være styret af det kendte, men hele tiden at skubbe til grænserne og udforske nye muligheder. Og selv om noget virker svært, er det ikke grund til ikke at udforske det. Tværtimod. Netop i nysgerrigheden og viljen til at udfordre, hvad der umiddelbart er muligt, kan vi skabe innovative løsninger og dermed sætte nye standarder.

At gå forrest kræver både viden, ressourcer og ikke mindst mod. Det er ikke altid let, faktisk kan det ofte være svært. Men det er også dét, der gør det udfordrende og spændende. 

Med ambitionen om at levere præfabrikerede badeværelser i højeste kvalitet til byggeriet nu og i fremtiden har vi konstant fokus på innovation, høj kvalitet og en bæredygtig indstilling, der kan måles hele vejen gennem vores danske produktion og ud til byggeriet.

Vores
ansvar

Hensyn til miljø og ressourcer

Badeværelser med lavt co2-aftryk

Hos Green Box ønsker vi at bidrage til mere bæredygtigt byggeri med løsninger, der gavner både økonomi og miljø. Det er en del af vores ansvar. Derfor arbejder vi hele tiden med optimeringer og et fokus på at skabe præfabrikerede badeværelser, der er så miljøskånsomme som muligt.

Nytænkning og udvikling er afsættet for vores ambition om at bidrage til den grønne omstilling i byggebranchen, og med en innovativ og miljøorienteret tilgang er vi med til at sætte nye standarder.

Vi anvender kun materialer godkendt til Svanemærket byggeri og kan samtidig levere EPD på alle materialer. Vores badeværelser kan desuden produceres i henhold til alle anerkendte miljø- og bygningscertificeringer.

Green Box er baseret på en letvægtskonstruktion og indeholder udelukkende beton i gulvene. Det giver et præfabrikeret badeværelse med lavt CO2-aftryk. Vores badeværelser udleder ca. 3 kg CO2 / m2 / år. Med produktion i Aulum sikrer vi kort transportvej for badeværelserne frem til projektdestinationer i Danmark, hvilket også minimerer CO2-udledningen i den del af processen.

Takket være vores letvægtskonstruktion har Green Box – som den eneste producent af præfabrikerede badeværelser i Danmark – en TGA (Teknisk Godkendelse til Anvendelse). For dig betyder det en ekstra dokumenteret tryghed for kvaliteten af vores badeværelser. 

Vision, mission og værdier
Vision

Green Box A/S styrker byggebranchens konkurrencedygtighed ved at lette og forbedre byggeprocessen gennem brug af teknologiske, bæredygtige og innovative løsninger inden for præfabrikerede letvægtsbadeværelser.

Mission

Missionen for Green Box A/S er at skabe en virksomhed, der skiller sig ud ved at levere færdigproducerede og prisvenlige letvægtsbadeværelser fremstillet i en kombination af stål og beton. Vores badeværelser vejer kun en tredjedel af traditionelle, præfabrikerede badeværelser og er betydeligt mere fleksible, når det kommer til kundetilpasning. Vi prioriterer altid højeste kvalitet, og via vores løsninger og rådgivning reducerer vi udfordringer i byggeprocessen og øger færdiggørelsen i byggeriet.

Værdier

Troværdighed

Vi lægger vægt på troværdighed i vores arbejde. Det betyder, at vi er ærlige, pålidelige og overholder vores løfter både internt i virksomheden og i vores samarbejde med kunder. Vi stræber efter at opbygge langvarige og tillidsfulde relationer med vores kunder, og vi sikrer, at vores handlinger er i overensstemmelse med vores værdier.

Innovative

Vi er dedikerede til at være innovative og tage udfordringer op. Vi går ikke efter de lette løsninger, men er altid klar til at tackle de komplicerede opgaver, som ved første øjekast kan synes umulige. Det betyder, at vi konstant søger nye og unikke løsninger, der tilfredsstiller vores kunders behov på en innovativ måde. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at identificere deres specifikke udfordringer og skabe skræddersyede løsninger.

Gensidighed

Vi prioriterer gensidighed i vores samarbejde med både interne og eksterne interessenter. Det betyder, at vi stræber efter at skabe en win-win-situation, hvor begge parter drager fordel af samarbejdet. Vi lytter til vores kunders behov og ønsker, og vi arbejder tæt sammen med dem for at sikre, at deres forventninger bliver opfyldt. Vi mener også, at et godt samarbejde er baseret på åben kommunikation og respekt for hinandens synspunkter og ideer.

Kvalitet

Vi lægger stor vægt på kvalitet i alt, hvad vi gør. Det betyder, at det, vi leverer, altid er gennemarbejdet. Vi sikrer os, at vores letvægtsbadeværelser er af højeste kvalitet og opfylder alle relevante standarder og krav. Vi kontrollerer omhyggeligt hver eneste detalje for at sikre, at vores produkter lever op til vores høje standarder i forhold til holdbarhed, funktionalitet og æstetik. Vi er også forpligtede til at levere en serviceoplevelse i topklasse og sikre, at vores kunder er fuldt ud tilfredse med vores produkter og samarbejde.

Nyheder

Seneste nyt

FØLG MED i aktuelle aktiviteter og historier

Hold dig opdateret omkring seneste nyt fra Green Box og bliv klogere på alt om fremtidens badeværelser til byggebranchen.

Læs blandt andet om vores nyeste projekter og aktiviteter og bliv inspireret af trends og tendenser indenfor badeværelsesløsninger med fokus på innovation, bæredygtighed, design og brugervenlighed.

Historien bag green box A/s

Green Box begyndte sin rejse i 2014 med afsæt i et behov i markedet for præfabrikerede badeværelser med lav indbygningshøjde og lav vægt.

Produktionen startede i det små med en fabrikshal på 500 m2 i Holstebro.

Lige fra begyndelsen har vi haft et naturligt fokus på digitalisering, optimering af processer og en miljøskånsom produktion. Vi har målrettet udviklet og testet vores badeværelsers konstruktion, som i dag er patenteret i Danmark og EU.

Det har bragt os på en vækstrejse frem til i dag, hvor vi har ca. 150 dedikerede medarbejdere og producerer omkring 4000 badeværelser om året.

Undervejs har vi skiftet fabrikshallen i Holstebro ud med større produktionsfaciliteter i Aulum mellem Herning og Holstebro. Alle Green Box badeværelser bliver derfor fortsat produceret på egen fabrik i Danmark. I efteråret 2023 etablerede vi kontor og showroom i Stockholm, hvorfra et erfarent salgsteam varetager vores aktiviteter i både Sverige og Norge.

I 2021 blev Green Box en del af koncernen A/S Motortramp, der i dag er majoritetsejer i virksomheden.

Vil du være vores nye kollega?

Bliv en del af green box teamet

Green Box er en virksomhed i rivende udvikling med høje ambitioner.

Vi beskæftiger i dag ca. 150 medarbejdere, men er altid på udkig efter nye, dygtige kolleger både til vores produktion og administration.

Vi opslår løbende ledige stillinger under Job & Karriere. Her kan du holde øje med, om vi har aktuelle jobmuligheder, der matcher dine kvalifikationer.

Finder du ikke lige det, du søger, er du altid velkommen til at af sende os en uopfordret ansøgning.

Udmærkelser

Vækstrejse udløser fornemme priser

Lige siden begyndelsen i 2014 har Green Box A/S været på en forrygende vækstrejse, som allerede er blevet belønnet med flere fornemme priser.

Vi er umådeligt stolte af hver og en af de fine udmærkelser, der motiverer og inspirerer os til at fortsat at optimere og udvikle vores præfabrikerede badeværelser med fokus på høj kvalitet og innovation.

BØRSEN Bæredygtig case 2022

Med Børsen Bæredygtig Case hylder Børsen de virksomheder, der med konkrete projekter skubber til den grønne omstilling. I 2022 gik udmærkelsen til Green Box A/S.

BØRSEN GAZELLE 2020

I 2020 blev Green Box A/S udnævnt til Børsen Gazelle med en vækst på 748%.

BØRSEN GAZELLE 2019

I 2019 modtog Green Box A/S en Børsen Gazelle efter en vækst på 950%.

VÆKSTIVÆRKSÆTTERPRISEN 2017

I 2017 modtog Green Box Vækstiværksætterprisen af Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande. Prisen blev givet på baggrund af Green Box’ udvikling og implementering af en innovativ forretningsmodel samt for markant vækst realiseret på få år.

Kontakt os

Din leverandør af præfabrikerede badeværelser

Vi står klar til at rådgive dig

Har du spørgsmål eller brug for vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os.

Som eksperter i præfabrikerede badeværelser tilbyder vi kompetent rådgivning, der kan hjælpe dig med at skabe den bedste baderumsløsning til dit projekt.

Vi ser frem til at høre fra dig.