Om Green Box

“We do these things not because they are easy, but because they are hard”

Vi vil meget gerne invitere dig med indenfor hos Green Box, og den mentalitet, der har lagt grundlaget for fabrikken, der ligger midt imellem Herning og Holstebro.

Fremtidens Badeværelser

Green Box er startet i 2014, fordi der i det danske marked var behov, badeværelser med lav indbygningshøjde og lav vægt. Produktionen startede i det små med en fabrikshal på 500m² i Holstebro. Fra starten af har vi haft fokus på, digitalisering, processer og optimering. Uanset hvad vi ser på, kan vi altid gøre det bedre. Dette har drevet os fremover, så vi i dag er 150 ansatte og producerer 18 badeværelser om dagen, på fabrikken i Aulum ved Herning. Fabrikken ligger på 5 hektar jord med lagerpladser og har i dag 12.000 m² under tag.

Vi i Green Box tænker nyt, og vi elsker at udfordre os selv til at gøre os dygtigere, mere effektive og se fremad både i udviklingsfasen og i selve produktionen. Dette drive kan mærkes helt fra vores dygtige medarbejdere i produktionen og til alle vores tilfredse kunder.

Præfabrikation er en vigtig forudsætning for Danmarks konkurrencedygtighed i fremtiden, og derfor vil Green Box være med til at facilitere og optimere byggeprocessen gennem produktion af innovative badeværelser.

Vi satser hårdt på bæredygtighed, og dette sammen med innovation er i dag en del af vores DNA.

Vores løsning på indbygningshøjde, vægt, bæredygtighed og fleksible løsninger, har udfordret de traditionelle tunge og CO2-tunge betonkabiner, der før har været populære i Danmark. Vi har ikke set på hvad andre gør, men lyttet til vores kunder, og derfor er Green Box toneangivende på markedet. Flere og flere entreprenører ser muligheder i alle vores fordele, og vi oplever en enorm efterspørgsel. I 2019 producerede Green Box 4000 badeværelser, alene til det danske marked.

Samtidig har vi skabt en god og attraktiv arbejdsplads i vækst i Vestjylland – en strategisk placering, der medvirker til et tættere og mere fleksibelt samarbejde med vores kunder.

Det er det, der gør Green Box til Danmarks ledende udbyder af præfabrikerede badeværelser.

Fremtidens Badeværelser

Green Box startede i 2014 fordi der, på det danske marked, var behov for badeværelser med lav indbygningshøjde og lav vægt. Produktionen startede i det små med en fabrikshal på 500m² i Holstebro.

Fra starten af har vi haft fokus på, digitalisering, processer og optimering. Uanset hvad vi ser på, kan vi altid gøre det bedre. Dette har drevet os fremover, så vi i dag er 150 ansatte og producerer 18 badeværelser om dagen, på fabrikken i Aulum ved Herning. Fabrikken ligger på 5 hektar jord med lagerpladser, og har i dag 12.000 m² under tag.

Hos Green Box tænker vi nyt, og vi elsker at udfordre os selv til at gøre os dygtigere, mere effektive og se fremad, både i udviklingsfasen og i selve produktionen. Dette drive kan mærkes helt fra vores dygtige medarbejdere i produktionen til alle vores tilfredse kunder.

Præfabrikation er en vigtig forudsætning for Danmarks konkurrencedygtighed i fremtiden, og derfor vil Green Box være med til at facilitere og optimere byggeprocessen gennem produktion af innovative badeværelser.

Arbejdsmiljø

Vi lægger stor vægt på godt arbejdsmiljø, og har derfor overenskomst med Dansk Industri. Vi har grøn smiley fra Arbejdstilsynet, og vi anvender kun danskboende arbejdskraft.
Vi tror ikke på social dumpning, men derimod tror vi på optimering, digitalisering og på dansk kvalitet.

“We do these things not because they are easy, but because they are hard.”

John F. Kennedy

Green Box, præfabrikerede badeværelser

Få et kig ind i vores hverdag

Siden 2014 har vi ofte budt indenfor for at vise produktionen frem, og dele ud af vores erfaringer om grøn omstilling og innovation. Dette er der kommet artikler og interviews ud af, som du er meget velkommen til at kigge nærmere på.

Artikel fra Herning – Ikast & Brande Erhvervsråd i 2017, hvor Green Box fik overrakt vækstiværksætterprisen i Herning.

Fast arbejde på TV MidtVest viser, hvorfor vi gør det, vi gør – og hvordan en arbejdsdag ser ud her hos Green Box.

Priser

Vækstiværksætterprisen – 2017

Børsen Gazelle prisen – 2018 og 2019

Green Box nyhedsbrev

Få tilsendt vores gratis white paper

Oplever du, at manglende tid er den helt store udfordring i byggeprocessen?

Har du brug for hjælp til at få styr på dokumentationen for en god overlevering?

Vil du vide mere om, hvordan vi gør det nemt og overskueligt for dig?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilsendt vores white paper på mail.

You have Successfully Subscribed!