Persondataforordning for Green Box

 

Dataansvarlig

Green Box A/S
Vævervej 30
7490 Aulum
CVR: 36418281

info@greenbox.dk
Telefon: +45 7311 5700
https://greenbox.dk.

 

Green Box respekterer dit privatliv. Denne Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger beskriver dine rettigheder til privatliv og vores forpligtelse til at sikre dine personoplysninger.

Green Box er placeret i Aulum, og er underlagt den europæiske persondatalovgivning, herunder den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR). Denne Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger er tilgængelig på vores Greenbox.dk-hjemmeside.

 

Anvendelse og accept

Hvornår og i hvilken sammenhæng gælder denne persondataforordning?

Denne Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger er gældende for alle forretningsprocesser og for Green Box’s hjemmeside, domæner, mobile løsninger, cloud-tjenester og communities samt Green-Box-brandede hjemmesider.

Erklæringen om beskyttelse af personlige oplysninger leverer oplysninger om databehandlingen, som udføres af Green Box, når Green Box afgør, til hvilket formål og med hvilke hjælpemidler behandlingen udføres.

Personoplysninger er oplysninger, som kan identificere dig som person, eksempelvis e-mailadresse, postadresse eller telefonnummer etc. Det er for os nødvendigt at behandle dine personoplysninger for at kunne betjene vores kunder. Undlad venligst at bruge Green Box Sider eller vores tjenester, hvis du ikke kan acceptere måden, hvorpå vi behandler personoplysninger i henhold til denne Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger.

 

Hvis data vi behandler

Hvis persondata behandler Green Box?

Green Box behandler personoplysninger om jobsøgere og kontaktpersoner, som er tilknyttet vores kunder. Vi behandler desuden personoplysninger om personer, som udgør potentielle kunder (kundeemner), og som henvender sig til os via Green Box Sider eller via andre kanaler. Vores erklæring i disse henseender kan findes i afsnittet ‘Green Box som dataansvarlig’.

Vi behandler ligeledes data på vegne af vores kunder, hvor kunden kontrollerer behandlingen. Vores erklæring i disse henseender kan findes i afsnittet ‘Green Box som databehandler.’

I denne Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger kan registrerede også være benævnt personer eller du/dig.

 

Hvorfor vi behandler personoplysninger

Om kundekontakter

For generelt at styre vores kunderelationer og for at opfylde vores kundeforpligtelser har Green Box brug for oplysninger om dig i din rolle som kunde-kontaktperson. Formålene med at behandle disse personoplysninger er:

a) at udføre salgs- og kontraktprocessen til kunder

b) at levere de ønskede tilbud om produkter og tjenester til kunder

c) at gennemføre leverancer i overensstemmelse med aftaler indgået med dig eller kunder

d) at tilbyde support til brugere af vores produkter og tjenester

e) at behandle ordrer, fakturering, betalinger og anden finansiel opfølgning

f) at oprette interesseprofiler for at promovere relevante produkter og tjenester

Det juridiske grundlag for at behandle personoplysninger i henhold til de ovenfor angivne formål er primært baseret på, at Green Box ud fra et forretningsperspektiv har en legitim interesse i at behandle dine personoplysninger på en måde, som efter vores overbevisning ikke er i konflikt med dine rettigheder vedrørende persondatabeskyttelse og selvbestemmelse.

 

Om kundeemner

Green Box behandler personoplysninger om kundeemner med henblik på markedsføring. For at kunne levere målrettet og relevant indhold til potentielle kunder opbygger Green Box en interesseprofil baseret på din aktivitet og dine valg og handlinger på Green Box Sider samt din respons på marketing indhold per e-mail. Det juridiske grundlag for en sådan behandling er primært dit samtykke.

I afsnittene nedenfor kan du læse, hvordan vi danner sådanne profiler, hvordan du kan justere profilen, samt hvordan du tilbagekalder dit samtykke.

 

Om jobsøgere

Hvis du er  jobsøger, behandler vi personoplysninger for at evaluere dit potentiale som Green Box-medarbejder. Det juridiske grundlag for en sådan behandling er dit samtykke.

Hvordan vi indsamler dine personoplysninger

Generelt indsamler Green Box personoplysninger direkte fra dig eller andre personer, som er tilknyttet vores kunde. Disse personer kan være en leder eller kollega.

Vi anvender også cookies og andre sporingsteknologier, når du bruger Green Box Sider og når du interagerer med os per e-mail, for at optimere din oplevelse af Green Box og vores sites. Se venligst afsnittet ‘Automatiske dataindsamlingsværktøjer’, for yderligere information om, hvordan disse teknologier virker og dine rettigheder i denne sammenhæng.

I nogle tilfælde kan vi også indsamle oplysninger om dig fra andre kilder. Disse kilder kan være Green Box marketingpartnere, offentlige kilder eller sociale netværk tilhørende tredjepart. Green Box vil være i stand til at kombinere personoplysninger om dig indsamlet fra én kilde med oplysninger indhentet fra en anden kilde. Dette giver os et mere fuldkomment billede af dig, hvilket også giver os mulighed for at betjene dig på en mere relevant måde med en højere grad af personalisering.

 

Automatiske dataindsamlingsværktøjer

Green Box bruger forskellige sporingsteknologier for at indsamle oplysninger om dine aktiviteter på Green Box sider, og dine interaktioner med os. Nedenfor er nogle eksempler.

Cookies og pixels

Cookies er små tekstfiler, som indeholder en tegnstreng og laver en unik identifikation af en bruger. De sendes tilbage til hjemmesiden og/eller tredjeparter. De fleste browsere er oprindelig sat op til at acceptere cookies, eftersom det kræves af de fleste hjemmesider for at kunne tilgå dem. Du kan dog ændre dine browserindstillinger, således at din browser generelt kan afvise cookies, blokere cookies fra tredjepart eller angive, når der sendes en cookie.

Tracking pixels er scripts, som afvikles, når en bruger lander på en hjemmeside eller åbner en e-mail. Selve pixlen er ikke synlig og kan kun ses i sitets eller e-mailens HTML. Scriptet gør, at der downloades en tredjeparts cookie på din computer, eller som registrerer, at e-mailen er blevet åbnet.

Hvis du ønsker at vide mere om Green Box Cookiepolitik, besøg venligst https://greenbox.dk/cookiepolitik-eu/

Google-cookies og -teknologier

Google Analytics: Denne cookie giver os mulighed for at se oplysninger om website aktiviteter for brugere, herunder – men ikke begrænset til – sidevisninger, kilde og tidsforbrug på en hjemmeside. Oplysningerne er anonymiserede og vises som tal, hvilket betyder, at de ikke kan spores tilbage til enkeltpersoner. Dette hjælper med til at beskytte dit privatliv. Ved at bruge Google Analytics kan vi se, hvilket indhold der er populært på vores sider, og vi bestræber os på at give dig mere af det, du kan lide at læse og se.

Google Analytics Remarketing: Placerer cookies på din computer, hvilket betyder, at når du forlader vores hjemmeside, kan Google vise dig annoncer om Green Box, som du måske er interesseret i baseret på din tidligere adfærd på vores hjemmeside. Disse oplysninger er ikke personligt identificerbare.

Google AdWords: Ved at anvende Google Adwords er vi i stand til at se, hvilke sider der var behjælpelige med at føre til indsendelser via vores kontaktformular. Dette giver os mulighed for at gøre bedre brug af vores budget. Disse oplysninger er ikke personligt identificerbare.

Google Adwords Remarketing: Placerer cookies på din computer, hvilket betyder, at når du forlader vores hjemmeside, kan Google vise dig annoncer om Green Box, som du måske er interesseret i baseret på din tidligere adfærd på vores hjemmeside. Disse oplysninger er ikke personligt identificerbare.

Du kan i fremtiden forhindre, at de oplysninger, som dannes af Google-cookien om din brug af vores sites, bliver indsamlet og behandlet af Google ved at downloade og installere Google Analytics Opt-out Browser Add-on for din nuværende webbrowser. Denne Add-on er tilgængelig på https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

 

Facebook cookies

Facebook Remarketing: Facebooks tracking pixel placerer cookies på din computer, som fortæller Facebook, at du har tjekket websitet. Vi går derefter ud fra, at du har en interesse for Green Box og indholdet på dette site. Når du besøger Facebook, vil du derefter blive eksponeret for oplysninger eller reklamer med lignende indhold. Brug venligst dine privatlivsindstillinger på Facebook, hvis du ønsker at begrænse eksponeringen for markedsføring af denne type.

Hvilke personoplysninger vi behandler

Typen af personoplysninger, Green Box behandler om dig, kan være:

  • Grundlæggende kontaktoplysninger, såsom navn, adresse, telefonnummer og e-mail
  • Beskæftigelsesoplysninger, såsom arbejdsgiver, titel, position, herunder præferencer og interesser i en faglig sammenhæng
  • Feedback, kommentarer eller spørgsmål vedrørende Green Box eller vores produkter og tjenester
  • Fotos eller video optaget på vores lokaliteter
  • Indhold, du har uploadet, såsom fotos og video
  • Trafikoplysninger, som bliver leveret af din webbrowser, eksempelvis browsertype, enhed, sprog og adressen på den hjemmeside, du kom fra, og andre trafikoplysninger, herunder IP-adresse.
  • Clickstream-adfærd og aktivitet på Green Box Sider og i vores produkter og tjenester
  • E-mail-adfærd, eksempelvis hvilke e-mails du åbner hvornår og hvordan
  • Andre personoplysninger indeholdt i din profil, som du frit har afgivet på tredjeparts sociale netværk, eksempelvis LinkedIn etc.

Som dataansvarlig behandler Green Box ikke følsomme personoplysninger om dig.

 

Dine rettigheder

Retten til at fravælge markedsføringskommunikation

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsmails og markedsføring fra Green Box med et klik på vores link i vores nyhedsbrev eller ved at skrive til info@greenbox.dk

Bemærk venligst, at selv om du fravælger at modtage markedsføringskommunikation, kan du stadig modtage administrative meddelelser fra Green Box, eksempelvis ordrebekræftelser og meddelelser, som er nødvendige for at administrere din konto eller de tjenester, som leveres til vores kunder.

 

Grundlæggende rettigheder

Du har ret til at tilgå dine personoplysninger ved at anmode om et overblik over personoplysninger om dig, og du kan have en ret til dataportabilitet. Du har også ret til at anmode Green Box om at korrigere unøjagtigheder i dine personoplysninger.

Du har endvidere ret til at anmode om sletning af personoplysninger og til at begrænse eller fremsætte indsigelser mod vores behandling af dine personoplysninger i henhold til denne Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger eller andre tjenestespecifikke vilkår.

Brug venligst info@greenbox.dk til at indgive alle anmodninger som nævnt i dette afsnit. Du har endelig også ret til at indgive en klage til Datatilsynet vedrørende vores behandling af dine personoplysninger.

 

Datasikkerhed og opbevaring

Således sikrer Green Box dine persondata

Green Box tager den tillid, du og vores kunder viser os, meget alvorligt. Green Box forpligter sig til at undgå uautoriseret adgang, offentliggørelse eller anden afvigende behandling af personoplysninger. Green Box skal sikre fortroligheden af de personoplysninger, vi behandler, fastholde integriteten af personoplysninger og sikre sin tilgængelighed i overensstemmelse med gældende lovgivning om persondatabeskyttelse.

Som en del af vores forpligtelser tager vi rimelige og adækvate organisatoriske, tekniske og fysiske procedurer og forholdsregler i anvendelse for at beskytte de oplysninger, vi indsamler og behandler, med hensyntagen til typen af personoplysninger og den risiko, du og vores Kunder udsættes for ved evt. sikkerhedsbrud Eftersom der er stor sandsynlighed for, at de grundlæggende årsager til brud på persondatasikkerheden kan findes internt, tror vi på, at opbygningen af en stærk virksomhedskultur, hvor respekt for og årvågenhed omkring databeskyttelse blandt vore medarbejdere er fundamental for at sikre en lovlig behandling og beskyttelse af dine oplysninger. De følgende forholdsregler er af særlig vigtighed i denne henseende:

 

Opbevaring af data

Green Box har indgået en databehandleraftale med Complea, som er vores leverandør på hostingydelser. Complea formidler Microsoft Server indeholde alle kunde personoplysninger. Læs mere om hvordan Complea behandler og sikre datasikkerhed i deres erklæring ISAE 3402 type om generelle it-kontroller relateret til leverance af hostingydelser.

Vi har desuden indgået en databehandleraftale med revisorfirmaet Partner Revision, som bliver anvendt i forbindelse med årsregnskab.

Green Box har desuden indgået en databehandleraftale med Offbeat Media, som er formidler af vores webhosting.

 

Ændringer til denne erklæring

Hvis vi ændrer vores Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger, vil vi publicere den reviderede erklæring her med en opdateret revisionsdato. Vi opfordrer dig til at gennemgå Erklæringen regelmæssigt.

Denne Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger blev opdateret den 3. juni 2021. 

Sådan kontaktes vi

Vi værdsætter din mening. Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål vedrørende vores Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger, uløste problemstillinger vedrørende databeskyttelse og databrug eller et muligt brud på din persondatabeskyttelse, send dem venligst til info@greenbox.dk.  Du kan også sende din forespørgsel skriftligt til: Green Box A/S, Vævervej 30, 7490 Aulum.

Direkte kontakt til info@greenbox.dk

Vi behandler dine anmodninger fortroligt. Vores repræsentant vil kontakte dig for at håndtere dine problemstillinger og skitsere mulighederne for en løsning af disse. Det er vores mål at sikre, at klager løses på en rettidig og hensigtsmæssig facon.

 

Green Box nyhedsbrev

Få tilsendt vores gratis white paper

Oplever du, at manglende tid er den helt store udfordring i byggeprocessen?

Har du brug for hjælp til at få styr på dokumentationen for en god overlevering?

Vil du vide mere om, hvordan vi gør det nemt og overskueligt for dig?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilsendt vores white paper på mail.

You have Successfully Subscribed!