Referencer

Hos Green Box tænker vi i nye, kreative, bæredygtige og tidsbesparende baner, og vi elsker at blive udfordret af vores kunder. Vi er derfor stolte af samarbejdet med vores kunder, og ser deres behov som en mulighed for at dygtiggøre os indenfor vores felt. På den måde arbejder vi konstant på at tilbyde et bedre badeværelse end gårsdagens løsning. Et badeværelse som giver dig større anvendelsesmulighed for præfabrikation i fremtiden.

Her vil du opleve, at der er ubegrænsede muligheder på tekniske løsninger og arkitektonisk udfoldelse. Har du et ønske om, at dine fremtidige badeværelser skal indeholde flere af ejendommens tekniske installationer, så du kan spare hænder på byggepladsen?

Så kan vi hjælpe dig. Vi ser muligheder i alt, og tilbyder derfor også badeværelser med utraditionelle materialer og former. Vi samarbejder med både ingeniører og arkitekter om de tekniske og kreative løsninger.

Green Box referencer

Lav indbygningshøjde og lav vægt på badeværelser har allerede vist sig at kunne skabe større anvendelsesmuligheder, effektivisere byggeprocessen samt skabe positive resultater på byggeriets økonomiske og bæredygtige bundlinje. Derfor vælger flere og flere at anvende vores lette badeværelser, både til nybyggeri og renoveringer. Det er vi stolte af.

Vi har samlet en række af byggeprojekterne gennem årenes løb, som du kan lade dig inspirere af.

 

Du vil få et indblik i de mange projekter, som Green Box har leveret til byggepladser rundt i landet. Green Box arbejder tæt sammen med kunden, således at vi sammen finder frem til den helt rigtige løsning. Netop derfor er ikke ét præfabrikeret badeværelse fra byggeri til byggeri ens. De er alle produceret ud fra specifikke ønsker og behov.

Vi vil løbende holde siden opdateret, så du kan følge med i udviklingen indenfor fremtidens badeværelse og vores mange gode løsninger hertil.

Hotel Scandic Spectrum i København
The Mark i Brøndby
Papirtårnet i Silkeborg Green Box
Hotel Vilcon Naturværelser
Pasteurs tårn & karré i Carlsberg Byen
Engvej 155-169 på Amager

Ser du noget, du godt kan lide?

Du er altid velkommen til at kontakte os.

Sammen kan vi finde frem til lige præcis den løsning, der passer bedst til dit næste projekt.
Hos Green Box ønsker vi at levere badeværelser, som lever op til dine behov – her er der ingen skøre ideer, kun gode utraditionelle og innovative løsninger.