sep 16, 2024

GREEN BOX PÅ BUILDING GREEN KØBENHAVN 2024

Sammen med en stor del af den danske byggebranche er Green Box over to dage i Forum med til at sætte fokus på bæredygtighed i byggeriet. Vi ser frem til at vise vores præfabrikerede badeværelser i letvægtskonstruktion frem og til at være med til at inspirere til grønne løsninger i byggeriet.

Find os her:

Dato: 30.-31. oktober 2024
Sted: Forum, København
Stand: 131

Oplev fremtidens badeværelser

Green Box ønsker at bidrage til mere bæredygtigt byggeri og arkitektur med løsninger, der gavner både økonomi og miljø. Vi tror på, at præfabrikation er en vigtig del af en optimeret og holdbar byggeproces og et vigtigt skridt på vejen til at bygge mere bæredygtigt.

Derfor kalder vi vores badeværelser for FREMTIDENS BADEVÆRELSER.

Vi tilbyder bygherrer, entreprenører og arkitekter præfabrikerede badeværelser, som kan reducere byggeperiode og omkostninger, og som samtidig bidrager til byggeriet med et lavt CO2-aftryk.

Bliv inspireret af bæredygtige løsninger til byggeriet

Over 2 dage i Forum kan du opleve et omfattende program med store danske og internationale talere og spændende debatter.

Under temaet ‘BEYOND THE ROADMAP’ får du ny viden, inspiration og indsigt i arbejdet med bæredygtighed i byggeriet. Du kommer i dybden med emner som klimavidenskab & lovgivning, regenerativ arkitektur & byggeri, adfærd & mobilisering og økonomi & investeringer. Derudover kan du opleve en stor udstilling med løsninger og produkter med bæredygtige tiltag.

Temabillede for Building Green København 2024
Præfabrikeret badeværelse fra Green Box med grønne, marmormønstrede storformatfliser (slabs) på væggene i hotelbyggeri
Præfabrikeret badeværelse fra Green Box med sort interiør og storformatfliser (slabs) med marmoreffekt.
Præfabrikeret badeværelse fra Green Box med grønne, marmormønstrede storformatfliser (slabs) på væggene i hotelbyggeri
Kontakt os

Din leverandør af præfabrikerede badeværelser

Vi står klar til at rådgive dig

Har du spørgsmål eller brug for vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os.

Som eksperter i præfabrikerede badeværelser tilbyder vi kompetent rådgivning, der kan hjælpe dig med at skabe den bedste baderumsløsning til dit projekt.

Vi ser frem til at høre fra dig.