Til entreprenøren

Spar tid, penge og koordinering med præfabrikerede badeværelser

Mange entreprenører vælger i dag præfabrikerede badeværelser fremfor badeværelser produceret in situ. Det sker blandt andet for at reducere materialespild og tid på byggepladserne. Dertil kommer, at du også kan fjerne koordinering af håndværkere og leverancer fra din to-do-liste, når valget falder på et præfabrikeret badeværelse.

Innovativ letvægtskonstruktion gavner økonomi og miljø

Green Box badeværelser er bygget op omkring en innovativ og unik letvægtskonstruktion, der giver en lang række byggetekniske fordele.

Den lette konstruktion gør det for eksempel muligt at arbejde med væsentligt slankere konstruktioner og etageadskillelse end ved brug af traditionelle og langt tungere betonkabiner. Den lavere belastning af hul-dækket medfører også, at en udstøbning under badeværelserne ofte kan undgås.

Præfabrikerede badeværelser står ofte mange måneder i det åbne råhus, hvor de risikerer at blive udsat for blandt andet regnvejr. Takket være den lukkede stålkonstruktion er Green Box badeværelser dog sikret imod vejrlig og indtrængen af vand i konstruktionen.

De præfabrikerede badeværelser fra Green Box har en gulvkonstruktion, som sikrer en lav indbygningshøjde. Med den lave indbygningshøjde er det muligt at mindske etageadskillelse, så også den samlede bygningshøjde reduceres. Som en ekstra bonus vil du dermed både kunne reducere pris og mængde af byggematerialer på dit entrepriseprojekt. Det er godt for både økonomi og miljøaftryk i ethvert byggeri.

Vægt: 325 kg/m2

Indbygningshøjde: 95 mm

3 kg CO2 / m2 / år

Dine genveje

Dine genveje til fremtidens badeværelser

Vi har samlet en række genveje til dig, hvor du kan finde mere information om fremtidens badeværelser fra Green Box.

Fremtidens badeværelser

Kvalitetssikring

Vores ansvar

Referencer

Downloads

Badeværelser med minimal miljøbelastning

Med vores unikke letvægtskonstruktion leverer vi badeværelser, der kun indeholder beton i gulvene. Det giver et præfabrikeret badeværelse med lavt CO2-aftryk, som samtidig kan være med til at reducere byggeriets samlede CO2-aftryk.

Green Box præfabrikerede badeværelser udleder ca. 3 kg CO2 / m2 / år. Med produktion i Danmark sikrer vi, at badeværelserne transporteres over korte strækninger frem til projektdestinationen, hvilket også minimerer CO2-udledningen i den del af processen.

Takket være vores letvægtskonstruktion har Green Box – som den eneste producent af præfabrikerede badeværelser i Danmark – en TGA (Teknisk Godkendelse til Anvendelse). For dig betyder det en ekstra dokumenteret tryghed for kvaliteten af vores badeværelser.

“Høj kvalitet, tæt dialog, en stor grad af fleksibilitet, effektiv service og dansk produktion. Det er afgørende for mig og nogle af de vigtigste grunde til, at jeg for flere år siden gik over til kun at bruge Green Box badeværelser i mine projekter.”

 

Kasper Ørskov Hede Jensen, Projektchef, Nordstern

Højeste kvalitet og fuld sporbarhed

Produktionen af vores præfabrikerede badeværelser foregår på en standardiseret og effektiv måde og under omhyggelig hensyntagen til miljøet. Det afspejler sig som en naturlig del af vores præfabrikerede badeværelser, der er fremstillet med fokus på minimal miljøbelastning.

Digitaliseret kvalitetssikring er en integreret proces for os og et redskab til løbende optimering af vores produktion. Hver eneste arbejdsgang i produktionen kvalitetstjekkes. Det betyder også, at du kan være sikker på høj og ensartet kvalitet udført under kontrollerede forhold. Via digitaliseret kontrol og dokumentation opnår vi nemlig en høj og ensartet kvalitet og finish på tværs af baderum, som det ellers kan være vanskeligt at opnå.

Ethvert byggeri er forbundet med omfattende krav til dokumentation. Vi har gjort det let for dig og samlet al dokumentation om vores præfabrikerede badeværelser ét sted, hvor det er let tilgængeligt for både dig og fremtidig driftsherre.

Via en QR-kode kan du fra start til slut følge direkte med i kvalitetskontrollen og dokumentationen på hvert enkelt badeværelse. Det giver dig fuld sporbarhed før, under og efter leveringen af vores præfabrikerede badeværelser til dit projekt.

Kontakt os

Vi står klar til at hjælpe

Din rådgiver om præfabrikerede badeværelser

Hos Green Box samarbejder vi tæt med entreprenører omkring fremstillingen af vores præfabrikerede badeværelser, og vi står altid klar med råd og vejledning i løbet af hele dit entrepriseprojekt.

Placeringen af vores produktion i Danmark gør det let at besøge fabrikken, hvor vi altid gerne byder velkommen i forbindelse med blandt andet afklaringer og godkendelser af reference-badeværelser.

Som eksperter i præfabrikerede badeværelser tilbyder vi kompetent rådgivning, der kan hjælpe dig i mål med en smidig byggeproces samt en vellykket overlevering til driftsherre.