Godkendelser og certificeringer

Vi bestræber os på at være de bedste, ikke fordi det er nemt, men fordi det giver vores kunder garanti for, at vi leverer i højeste kvalitet og har den grønne løsning i centrum for udførelsen af præfabrikerede badeværelser. Vi har i Green Box følgende certificeringer og godkendelser

CE-certificeret

Green Box A/S er nu certificeret i DS/EN 1090-2

Det vil sige vores interne kvalitetssikringssystem (FPC) lever op til de internationale krav i EN 1090-1 og vi dermed kan levere CE-mærket stål til alle vores præfabrikerede badeværelser, i udførselsklasserne EXC1 & EXC2 samt deklarationsmetoderne 1, 2, 3B & 3A.

Med CE-mærket garanterer Green Box A/S, at vores præfabrikerede badeværelser er fremstillet i overensstemmelse med de fælleseuropæiske krav for fremstilling af bygnings stål indført af Europa-Kommissionen.

Som led i certificeringen er alle processer vedrørende stål blevet kortlagt og kontrolleret, lige fra projekteringen til emballeringen af den færdige badeværelser.

Sintef-godkendelse

Vores præfabrikerede badeværelser har som de eneste danskproducerede en Sintef-godkendelse, der er den højeste tekniske godkendelse i Skandinavien. De er testet med 10 cm vandtryk på gulvet i to uger, spulet med højtryk på vægbokse samt meget andet.

Alle tekniske installationer er testet individuelt, og flere dele er i den forbindelse testet hos DTU. Som et led i godkendelsen er fabrikkens systemer også tjekket, herunder indkøb, varemodtagelse, kvalitetssikring og oplæringsprocesser.

Brandtest

Præfabrikerede badeværelser fra Green Box kan danne lejlighedsskel både i overensstemmelse med brandkrav og lydkrav på 55 db. På den måde sparer du en tung væg mellem lejlighederne og får 20 cm mere plads i hver lejlighed

Vi har sammen med DBI testet vores konstruktion og opfylder herved EI 60 brandkrav ved brug af baderum i lejlighedsskel. Du kan få udleveret relevant dokumentation ved henvendelse.

Patent

Green Box har gennem en årrække udviklet og testet vores konstruktion, som i dag er patenteret i Danmark og EU.