Hvad er fremtidens badeværelse?

Green Box har udviklet præfabrikerede badeværelser i en innovativ letvægtskonstruktion, som giver en stor fleksibilitet. Denne fleksibilitet betyder, at vi kan levere de optimale løsninger til netop DIT projekt.

Samtidig er vi gået forrest i arbejdet på at være den producent, som leverer badeværelser med den mindst mulige miljøbelastning.

Innovation betyder alt for os!

I det hele taget så arbejder vi hos Green Box hele tiden på at være den førende spiller på markedet. At gå forrest og at være den innovative, kræver både viden, ressourcer og ikke mindst modet til at turde det. Vi ved også godt at det ikke er let. faktisk er det ofte svært. men det er også dét som gør det udfordrende og spændende. 

Lokal produktion i Danmark

Vi mener at præfabrikerede badeværelser skal være af højeste kvalitet, og produceres i et sundt arbejdsmiljø under ansvarlige forhold. Derfor producerer vi alle vores badeværelser på fabrikken i Aulum (mellem Herning & Holstebro) 

Vi har overenskomst med Dansk Industri, har modtaget Arbejdstilsynets “Grønne smiley”, og ansætter kun danskboende arbejdskraft.  

 Vi tror derimod på at optimering, digitalisering, automatisering, lav miljøbelastning og dansk kvalitet er dét som skaber fremtidens badeværelse. 

Med præfabrikerede badeværelser fra GREEN BOX FÅR DU

STOR FRIHED TIL UTRADITIONELLE LØSNINGER

Præfabrikerede badeværelser til dit næste byggeri behøver ikke nødvendigvis at være rektangulære og med flise- og gipsvægge eller på anden måde “ordinære”.

Vi tilbyder stor arkitektonisk frihed, når det kommer til designet, materialevalg samt placering.

Blandt andet tilbyder vi montage af “slaps” – altså kæmpe fliser fra gulv til loft og i bredde helt op til 160 cm.

Dette giver HELT anderledes muligheder for et anderledes arkitektonisk udtryk (og minimerer i forhold til rengøringen ligeledes antallet af fuger)

Ubegrænset tekniske muligheder

Vi udfører badeværelsets tekniske installationer så de er tilpasset netop dit byggeri – både placeringen og valget af tekniske installationer. På den måde sparer du hænder og tid på byggepladsen.

For eksempel kan du vælge de forberedende tekniske installationer til køkkenet eller decentrale ventilationsaggregater monteret på badekabinerne.

Positive resultater på bundlinjen – for både økonomi og miljø

De lette badekabiner fra Green Box giver mulighed for at slanke de statiske konstruktioner i etagebyggeri – og dermed at kunne reducere både etageadskillelse og tykkelsen i betondækket.

På denne måde vil du opleve en væsentlig reducering af byggematerialer, således at du opnår besparelser i både i udledningen af CO2 og i de økonomiske udgifter til råhuset.

Gulvkonstruktion der
reducerer bygningshøjde
De præfabrikerede badeværelser har en gulvkonstruktion, som sikrer dig en lav indbygningshøjde – helt ned til 95 mm uden gulvisolering. Gulvkonstruktionen er som standard opbygget af betonstøbt gulv, som er indstøbt i varmgalvaniseret stålprofil, hvor hele gulvet naturligvis er udført med korrekt fald mod afløb. Stålrammen giver mulighed for at reducere betontykkelsen betragteligt. Hele gulvet er vådrumssikret af en banevare af højeste kvalitet, og vi kan dermed garantere korrekt membrantykkelse overalt i badeværelset, så du kan føle dig helt tryg, når byggeherrerådgiver besøger dit projekt. Den lave indbygningshøjde mindsker etagehøjden, så den samlede bygningshøjde reduceres. Ligeledes vil mængden af byggematerialer på dit projekt også reduceres. På den måde skabes der positive resultater på den miljømæssige som den økonomiske bundlinje – så du kan bygge bæredygtigt.
Let badeværelse med
stærk vægkonstruktion
Væggene er opbygget i varmgalvaniserede stålkassetter beklædt med gipsplader og er utrolig stærke og stabile. Vores væghængte toiletter kan klare en belastning på 400 kg., og håndvaske er testet med en belastning på 200 kg. Alle vægge er skruefaste, og kan eventuelt danne lejlighedsskel, da de med den korrekte isolering overholder både lydkrav og brandkrav for lejlighedsskel. Flisebelagte vægge vådrumssikres med en banevare af højeste kvalitet, så der ikke trænger fugt ind. Samtidig opnås en jævn overflade til flisemontering. Der er altså ingen risiko for skjulte fugtskader eller løse fliser i vådrumszonen. Øvrige vægflader kan enten males eller ligeledes beklædes med vægfliser. Du kan også vælge bl.a. rumhøje vægfliser (gulv til loft), ståloverflader eller glasbeklædning. Alle vægge er skruefaste, og kan eventuelt danne lejlighedsskel, da de med den korrekte isolering overholder både lydkrav og brandkrav for lejlighedsskel.